Λουκέτο στο «Κουλούρι» από τον Γιώργο Παπανδρέου

\\
Σε μήνυση προέβει σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές ο Γεώργιος Παπανδρέου κατά του δημοφιλούς δημοσιογραφικού ιστότοπου "tokoulouri.com". Αιτία στάθηκε η έλλειψη δημοσιογραφικών άρθρων που αφορούν την προσωπικότητα του σε αντίθεση με την έντονη προβολή των υπόλοιπων πολιτικών αρχηγών. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του «Τ» ο Γεώργιος Παπανδρέου είχε εκφράσει επανειλημμένα τη δυσαρέσκεια του στο γνωστό site ενώ έφτασε στο σημείο να το κατηγορήσει δημόσια ότι λειτουργεί ως φερέφωνο των άλλων πολιτικών του αντιπάλων, υποθάλποντας έτσι την προσωπικότητα του. Η γραμματέας του ΓΑΠ μιλώντας στον «Τ» δήλωσε: «Kαι τι δεν σκέφτηκε ο Γιώργος για να προσελκύσει το άκαρδο δημοσιογραφικό βλέμμα του "Κουλούρι". Μέχρι και το μουστάκι σκέφτηκε να ξυρίσει, ενώ χθες με ρώτησε τι γνώμη έχω για το capilarine και αν θα του πήγαιναν τα μακριά μαλλιά.»

Και ενώ η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης ο «Τ» τρυπώνοντας στα πολυτελή  γραφεία του "Κουλούρι" μεταδίδει: «Πανικός έχει επικρατήσει μετά τη καταγγελία. Ο αρχισυντάκτης του site έχει δώσει εντολή σε όλους τους δημοσιογράφους να γράψουν  τουλάχιστον τρία άρθρα με διθυραμβικά σχόλια για τον ΓΑΠ σε μια απελπισμένη προσπάθεια να κατευνάσουν τα πνεύματα. Δυστυχώς τα αποτελέσματα μόνο ενθαρρυντικά δε είναι δίνοντας έτσι τροφή σε κακόβουλα σχόλια που θέλουν τον Γιώργο να βάζει  λουκέτο στο κουλούρι.»

Η δημοσιογραφική πένα του «Τ» παραμένοντας προσηλωμένη στον παλμό των εξελίξεων είναι έτοιμη να σας μεταδώσει κάθε εξέλιξη από μια μάχη που φαίνετε ότι μόλις άρχισε.
Συνεχίζεται...
Σχετικές Ειδήσεις.