Έχασε σε αγώνα PRO ο Κώστας Καραμανλής

\\
Όπως είναι γνωστό στον ευρύτερο πολιτικό και δημοσιογραφικό κύκλο, ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας κάθε χρόνο διοργανώνει τουρνουά Pro Evolution στο σπίτι του, στη Ραφήνα. Ο Τελάλης έχει το ρεπορτάζ από το φετινό πρωτάθλημα αλλά και τη λίστα με την καλύτερη 8άδα που παίζει πλέον στους νοκ-άουτ αγώνες. Μέσα σε αυτή συνεχίζει και ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έδινε χθες το βράδυ τον πρώτο νοκ άουτ αγώνα εντός έδρας, στον οποίο ηττήθηκε!

Αντίπαλος ένας εξίσου δυνατός παίχτης ο κ. Μιχάλης Λιάπης, τιμώρησε την υπεροψία του Κώστα να πάρει Νάπολη διαλέγοντας τη Ρεάλ και νικώντας τον με 1-2. Στο παιχνίδι υπήρξε αρκετή ένταση με τον πρώην πρωθυπουργό να βγαίνει εκτός ορίων με τις δυνατότητες που έχει στο παιχνίδι ο C.Ronaldo δίνοντας μεγάλο αβαντάζ στη Ρεάλ. Χαρακτήριζε σε όλο τον αγώνα "cheater" τον κ. Λιάπη ενώ έκανε συνεχώς αναδρομή στο κλάμα του Ronaldo όταν είχαμε πάρει το Euro, μόλις σε μερικούς μήνες πρωθυπουργίας του. Αντιθέτως ο κ. Λιάπης υποστήριξε ότι ήταν μια πεντακάθαρη νίκη που φάνηκε στο γήπεδο και πως ξέρει τις κινήσεις του ξάδερφου του πριν καν αυτός τις κάνει. «Όταν πατάει "τρίγωνο" ήδη 2 σέντερ μπακ έχουν πάρει αγκαλιά το φορ του»

Το τουρνουά συνεχίζεται αυτές τις μέρες, τραβώντας το ενδιαφέρον όλης της πολιτικής σκηνής καθώς αν ο επί 3 συναπτά έτη πρωταθλητής, αποκλειστεί από την 8άδα το ενδιαφέρον θα πολλαπλασιαστεί. Για δύσκολη κλήρωση έκαναν λόγο οι ειδικοί, τονίζοντας ότι όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό. Αισιόδοξος ο στενός κύκλος του Κώστα Καραμανλή, θεωρεί ότι αυτός είναι ο πρωταθλητής και θα διεκπεραίωσει το δύσκολο εκτός έδρας έργο. «Δύο γκολ θα είναι αρκετά», δήλωσε ο συνονόματος ξάδερφος του από τις Σέρρες, στην οποία δίνει τον προεκλογικό αγώνα του.

Ο «Τ» μοιράζεται την αγωνία με τους αναγνώστες του και δεσμεύεται να συνεχίσει την ενημέρωση για το τουρνουά. Τα ζευγάρια της 8άδας είναι:

Κώστας Καραμανλής - Μιχάλης Λιάπης:  1st leg (1-2),  2nd leg   24/01/15
Αλέκος Αλαβάνος - Ευάγγελος Αντώναρος:  1st leg (3-3),  2nd leg   24/01/15
Γεώργιος Βουλγαράκης - Ρένα Δούρου:  1st leg (4-0),  2nd leg   26/01/15
Κυριάκος Μητσοτάκης - Γεώργιος Αυτιάς:  1st leg (0-0),  2nd leg   26/01/15

Καλή επιτυχία σε όλους και ο πιο άξιος ας σηκώσει τη κούπα στο τουρνουά '15. Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι αρχική συμμετοχή είχαν δηλώσει 67 άτομα από τον πολιτικό και δημοσιογραφικό χώρο.
Σχετικές Ειδήσεις.