Αλέξης Τσίπρας ο νέος μεγαλομέτοχος του Αστέρα Εξαρχείων

\\
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Τ» ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο νέος μεγαλομέτοχος της ομάδας των Εξαρχείων, αγοράζοντας το 57,6% των μετοχών. Ο πρωθυπουργός φανατικός υποστηρικτής της ομάδας από τα φοιτητικά του χρόνια, ανακοίνωσε την απόκτηση της πλειοψηφίας των μετοχών του Αστέρα και γενικότερα την ενασχόληση του με τον αθλητισμό. Όπως όλα δείχνουν ο Α.Τσίπρας έχει ως πολιτικό πρότυπο  τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, οποίος κατά την διάρκεια της πολιτικής του καριέρας αγόρασε την ομάδα του Μιλάνου.

Η κίνηση αυτή έχει ως πρώτο στόχο την άνοδο του Αστέρα στην Super League και την ανάδειξη των Εξαρχείων σε πανελλαδικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς υπάρχει πλάνο μέχρι και κατάκτησης του EUROPA LEAGUE. Σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας ανέφερε ότι :

«Είμαι  ικανοποιημένος από τις διοικητικές αλλαγές, είμαι σίγουρος ότι ο Αστέρας θα πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ελλάδας και όχι μόνο. Μεταγραφές ζωτικής σημασίας θα πραγματοποιηθούν την καλοκαιρινή περίοδο, ήδη έχουμε πολλές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις να εξετάσουμε.»

 Η αντιπολίτευση ανακοίνωσε ότι η αγορά των μετοχών του Αστέρα αποσκοπεί καθαρά στη ψηφοθηρική πλεκτάνη προς όφελος της νέας κυβέρνησης, αλλά και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα. Η Νέα δημοκρατία ως αντίποινα ετοιμάζει την εξαγορά του Α.Ο. Κολωνακίου σε ποδόσφαιρο και ερασιτέχνη, δίχως όμως να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

Σχετικές Ειδήσεις.