Στην Κούβα μεγαλοστέλεχος του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.

\\
Στην Αβάνα εθεάθη πρόσφατα ο Χαράλαμπος Καρπούζος, υποψήφιος βουλευτής στη Β' Αθηνών με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών στις επερχόμενες εκλογές. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που συνέλεξε ο «Τ», ο Μπάμπης, όπως είναι γνωστός ο νεαρός πολιτικός στους νυχτερινούς κύκλους της πόλης μετέβηκε εσπευσμένα στη πρωτεύουσα της Κούβας κατ'όπιν εντολής του προέδρου κ.Γεώργιου Παπανδρέου, με σκοπό να υλοποιηθεί το τελευταίο όραμα του πρώην πρωθυπουργού της χώρας.

Έγκυρες πηγές απο το εσωτερικό του κινήματος, μας αποκάλυψαν το πλήρες εγχείρημα του προέδρου που έστειλε τον Μπάμπη να μιλήσει προσωπικά με το Ραούλ Κάστρο εκ μέρους του, ώστε να μπουν οι πρώτες γέφυρες για την εισαγωγή ποιοτικών πούρων στη χώρα μας σε προνομιακές τιμές για τους μικρομεσαίους. Φυσικά είναι άλλη μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία του Γεώργιου Α. Παπανδρέου που στη προσπάθεια του να επαναφέρει τον σοσιαλισμό στο προσκήνιο δίνει και πάλι προνόμια στους αριστερούς που απολάμβαναν ανέκαθεν πριν ξεσπάσει η καταιγίδα της κρίσης. Μάλιστα ο Μπάμπης γνωρίζοντας τη σοβαρότητα της διαπραγμάτευσης αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις ή τοποθετήσεις καθώς επιθυμεί να συνεχίσει τους λεπτούς χειρισμούς μέχρι να τα καταφέρει να χριστεί ιεραπόστολος του Σοσιαλιστικού Κινήματος και να εξαργυρώσει στο έπακρο την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Γιώργος.

 Άπαντες στο χώρο της αριστεράς γνωρίζουν πως αυτή είναι η ευκαιρία του Μπάμπη, επιτέλους να επιβεβαιώσει τον τίτλο του next big thing, με τον ίδιο να περιμένει καρτερικά την ανακοίνωση της συμφωνίας που προβλέπεται να προκαλέσει ντελίριο στη γονατισμένη μεσαία τάξη και να τινάξει τα ποσοστά του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. Πληθώρα αναλυτών υποστηρίζουν πως με μια τέτοια ανακόινωση το κόμμα θα κατοχυρώσει την πολυπόθητη τρίτη θέση και θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις μέσα στην επόμενη διετία.
Σχετικές Ειδήσεις.