Στο Χρηματιστήριο Αθηνών η ΑΕΚ

\\
Η διοίκηση του χρηματιστηρίου ενέκρινε σήμερα το πρωί το αίτημα εισαγωγής, που είχε καταθέσει η ΑΕΚ, για την κύρια αγορά. Η "ΠΑΕ ΑΕΚ" είναι και επίσημα η πρώτη αθλητική ομάδα που εισχωρεί στο Χρηματιστήριο Αθηνών, έχοντας την μορφή εταιρείας επενδύσεων. Κατά την έξοδό του, από το κτίριο της Σοφοκλέους, ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Δημήτριος Μελισσανίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
"Σήμερα ξημέρωσε μια μεγάλη ημέρα για τον λαό της ΑΕΚ, πλέον το σωματείο μας ή μάλλον η εταιρία μας θα είναι και στο χρηματιστήριο. Καλώ, όλους τους οπαδούς της ΑΕΚ, να δείξουν την αντίστοιχη ανταπόκριση, ξεκινώντας από σήμερα κιόλας, να αγοράζουν τις μετοχές της, έστω και μία, ότι μπορεί ο καθένας" 
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ, αποτελούμενη από τους βασικούς μετόχους της, συμφώνησε να πουλήσει συνολικά 100 εκατ. μετοχές, στα 1,21 ευρώ η μετοχή. Τα συνολικά έσοδα από την διάθεση των μετοχών της θα ανέλθουν στα 121 εκατ. ευρώ, δίνοντας μεγάλη οικονομική ενίσχυση στην ένωση. Εν συνεχεία των δηλώσεων του, ο κ.Μελισσανίδης υπογράμμισε στον «Τ»:
"Ύστερα από την αποδοχή του αιτήματος της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Χρηματιστήριο Αθηνών, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την ίδρυση μίας νέας δωρεάν συμβουλευτικής υπηρεσίας, για τους φίλους της ένωσης, που θα ειδικεύεται στην αγορά και εξαγορά των κιτρινόμαυρων μετοχών. Πλέον όλοι οι Αεκτζήδες, θα έχουν δικαίωμα στις επενδύσεις του χρηματιστηρίου, αγοράζοντας μάλιστα τις αγαπημένες τους μετοχές. "
Σχετικές Ειδήσεις.