Έκοψε το κάπνισμα ο Κώστας Κατσουράνης

\\
Βούιξε το αθλητικό ρεπορτάζ ότι ο Κώστας Κατσουράνης απαλλάχθηκε από τη συνήθεια του καπνίσματος,μετά την τελευταία του επιστροφή στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ατρομήτου. Ο έμπειρος μέσος αν και χρόνιος καπνιστής συνελήφθη από φίλους του «Τ» σε καφετέρια στο Περιστέρι με ηλεκτρονικό τσιγάρο!Μάλιστα ο Κώστας παρότρυνε τους παρευρισκόμενους να τον μιμηθούν, ενώ τόνισε πως η αρχή της αλλαγής έγινε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Ινδία.

 «Εκεί είχαμε τα καλύτερα,όταν γύρισα το απλό τσιγάρο δεν με κάλυπτε. Έπρεπε να βρω κάτι καινούργιο. Μετά από δοκιμές το ηλεκτρονικό άρχισε να μου αρέσει και αμέσως με κέρδισαν οι γεύσεις μήλο και ροδάκινο. Άσε που έχω ρυθμίσει και τη νικοτίνη τέρμα και όλη την ώρα ρίχνω ντουμανιές.Έχω εθιστεί σε αυτό τώρα» φέρεται να είπε σε φιλικό του κύκλο.

Αφού τελείωσε η βότκα και η συζήτηση ο Κώστας αποχώρησε ευδιάθετος και με τις επευφημίες του κόσμου απ'το Περιστέρι. Ο Τελάλης και οι αναγνώστες του στηρίζουν τη νέα του προσπάθεια και ευχόμαστε ο αειθαλής μέσος να κάνει πάντα καλές εμφανίσεις και ηλεκτρονικό τσιγάρο!
Σχετικές Ειδήσεις.