Eric Abidal ο νέος προπονητής της Εθνικής

\\
Ο «Τ» έχει την αποκλειστική πληροφορία για το νέο τεχνικό της εθνικής! Με τον Eric Abidal συμφώνησε σε όλα η Ελληνική Ομοσπονδία για κλειστό συμβόλαιο 2,5 ετών (μέχρι και τα τελικά του Παγκοσμίου κυπέλλου 2018). Βοηθός του ο Ντιντιέ Ντομί.

Ο εκλεκτός της ομοσπονδίας και του Γιώργου Σαρρή είναι ο Eric Abidal ο οποίος τελικά δεν τα βρήκε με τη Barcelona για πόστο στις ακαδημίες και επιστρέφει στην Ελλάδα για να διατελέσει θητεία πρώτου προπονητή στο πάγκο της Εθνικής μας ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα είναι η πρώτη δουλειά του παλαίμαχου αριστερού οπισθοφύλακα σε πάγκο πρώτης ομάδας και μάλιστα εθνικής. Στις σύντομες δηλώσεις που έκανε δήλωσε ότι δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί πολύ για να πει το ναι, πως η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα γι αυτόν και την οικογένεια του και πως θέλει να ζήσει επιτυχίες ανάλογες των τελευταίων ετών με την Εθνική μας ομάδα.Επιπλέον σημαντικό ρόλο στην απόφαση έπαιξε και ο βοηθός του, Ντιντιέ Ντομί ένας παλιός ερυθρόλευκος (2006-2010) ο οποίος είναι άριστος γνώστης των Ελληνικών παραδόσεων και πολύ στενός του φίλος. Οι παλιοί δημοσιογράφοι άλλωστε θυμούνται καλοκαιρινά απογεύματα στο Ντιζόν όταν οι δυο τους αντάλασσαν πασούλες και μυστικά της θέσης.

Η επιλογή γενικά χαρακτηρίστηκε άριστη με μοναδικές παρεμβολές κάποιον ατόμων από τη συμμαχία Αλαφούζου-Μελισσανίδη-Σαββίδη που έκαναν λόγο για συμφωνία μεταξύ Μαρινάκη-Σαρρή, ώστε να παίζει για πάντα βασικός ο Κώστας (αντί του Κλάους) με τον οποίο ο νέος coach ήταν και για λίγους μήνες συμπαίχτης και έχουν σαφώς πολύ καλύτερες σχέσεις. Για προσπάθεια λασπολογίας έκανε λόγο η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενώ τόνισε ότι οι αντίπαλοι προσπαθούν να αμαυρώσουν μια τέτοια χαρμόσυνη μέρα για την Εθνική.

Εμείς είμαστε επιφυλακτικοί στα σχόλια μας και δε θα κρίνουμε πριν δούμε το δύσκολο έργο του άπειρου Ερίκ, ο οποίος καλείται να ανατρέψει την εικόνα του ομίλου μας και να μας οδηγήσει στα τελικά του Euro 2016 που διεξάγεται στη χώρα του. Ευχόμαστε καλή επιτυχία,πολλές νίκες και ελκυστικό ποδόσφαιρο!
Σχετικές Ειδήσεις.