ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει τελικά ο Απόστολος Κακλαμάνης

\\
Είναι οριστικό. Ο Απόστολος Κακλαμάνης βρέθηκε χθες στη κεντρική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ομόνοια και όταν αυτή έφτασε στο τέλος της, ανέβηκε στο βάθρο και έδωσε σήμα νίκης και ενότητας.

Πρώτα πήγε στην ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου και αφού την επεξεργάστηκε για μέρες αποφάσισε ότι δε θα τον ψηφίσει.Ύστερα έκανε φανταχτερή είσοδο στην ομιλία του Γεωργίου Παπανδρέου στον Πανελλήνιο (21.01.15) για να καταλήξει τελικά στο ΣΥΡΙΖΑ!Ήταν μια δύσκολη μεταγραφή και οι διαπραγματεύσεις κράτησαν για μέρες. Εκτός από το ΠΑΣΟΚ στο οποίο ανήκε ανέκαθεν ο κύριος Κακλαμάνης, τον διεκδίκησε το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ για να τον κερδίσει τρεις μέρες πριν τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ. Απογοητευμένος ο Γιώργος Παπανδρεόυ, αισθάνεται προδομένος. Ο «θείος τα 'χασε» και «μα με τον Τσίπρα;» είναι οι φράσεις που λέει συνεχώς το τελευταίο 24ωρο σύμφωνα με πληροφορίες από με τον στενό του κύκλο. Σκέφτεται να διεκδικήσει τη δύσκολη μεταγραφή της Ραχήλ Μακρή για αντίποινα, όμως το σχέδιο ναυάγησε καθώς σύμφωνα με το νόμο ένας βουλευτής δε μπορεί να προσχωρήσει σε πάνω από δυο κόμματα μέσα σε μια σεζόν.

Αντιθέτως, στη Κουμουνδούρου επικρατεί κλίμα χαράς, με τον κ. Δραγασάκης ωστόσο να δηλώνει ότι οι τόνοι πρέπει να μείνουν χαμηλά και πως κανείς δε μπορεί να ξέρει τι έχει στο μυαλό του ο Αποστόλης.

«Μέσα στο παραβάν δε ξέρω τι θα ρίξει, ενώ δεν τον εμπιστεύεται ούτε η νεολαία μας. Είναι προχωρημένης ηλικίας και ίσως μπερδευτεί με τόσες αλλαγές τελευταία, αφήστε που στο DNA του έχει το παλαιό ΠΑΣΟΚ, το ορθόδοξο. Ελπίζουμε όλοι να μην αποδειχθεί λυκοφιλία και στηρίξει κάνα Γκλέτσο τελευταία μέρα»

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Α. Τσίπρας "άδειασε" το Γιάννη Δραγασάκη χαρακτηρίζοντας τον υπερβολικό και τελείωσε λέγοντας ότι ο νέος φίλος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το κλειδί για την πρωθυπουργία.
Σχετικές Ειδήσεις.