Ο Ε. Βενιζέλος πίσω από το ΚΙ.Χ.Ε

\\
Η νέα αποκλειστικότητα του Τελάλη έχει να κάνει με μια σελίδα που έχει δημιουργηθεί στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης «facebook». Η Σελίδα αυτή είναι το ΚΙ.Χ.Ε (Κίνημα Χοντρών Ελλάδος) και ενώ η απήχηση της ανεβαίνει το ερώτημα όλων είναι ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το νέο εγχείρημα, που βρίσκει όλα αυτά τα φαγητά που βλέπουμε στις φωτογραφίες και φυσικά εάν υπάρχει κάποιος άλλος σκοπός πέρα από την ένωση των ατόμων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα κιλά τους.

Αρχικά οι φήμες στο δημοσιογραφικό κύκλο ήθελαν τον Πάνο Καμμένο πίσω από το ΚΙ.Χ.Ε σε μια ύστατη προσπάθεια του για να μπει στο Ελληνικό κοινοβούλιο μέχρι και την τελευταία στιγμή. Τα δεδομένα ωστόσο ανατράπηκαν πλήρως όταν στελέχη του παλιού ΠΑΣΟΚ έκαναν την αποκάλυψη βόμβα ότι η δημιουργία της σελίδας ήταν εντολή του Ευάγγελου Βενιζέλου.

«Δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο για να γίνει ο ίδιος διαχειριστής και έχει βάλει άτομα από το πολιτικό του γραφείο, παρόλα αυτά τίποτα δεν αναρτάται χωρίς την έγκριση του. Οι φωτογραφίες είναι όλες από τα γεύματα που φτάνουν σε καθημερινή βάση στο γραφείο, θεωρούνται προσωπικό του αρχείο και απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση χωρίς την υπογραφή του και τη θεώρηση με στρογγυλή ΠΑΣΟΚ» μας εξομολογείται η Ευαγγελία που εργαζόταν μέχρι πρότινος στο γραφείο του γνωστού πολιτικού αρχηγού, ενώ μας αποκάλυψε και το γιατί ο Βαγγέλης προχώρησε σε αυτή την κίνηση:

«Αποσκοπεί καθαρά στην ωραιοποίηση των παχύσαρκων ατόμων, παρουσιάζοντας στον κόσμο τους πειρασμούς που αντιμετωπίζουν. Θέλει να γίνει αρεστός στο λαό, εξαφανίζοντας μια για πάντα κακεντρεχή σχόλια για την εμφάνιση του, ενώ το σχέδιο του θα λάβει τέλος όταν καταφέρει αυτή η μειονότητα να εδραιωθεί. Παρακινεί άτομα με παραπανίσια κιλά να εισχωρήσουν στο ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας ανοιχτά πως μόνο αν έρθει στο προσκήνιο και πάλι ο σοσιαλισμός αυτά τα άτομα θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη διακυβέρνηση της Ελληνικής κοινωνίας.»

Όπως όφειλε ο Τελάλης, τηλεφώνησε στο γραφείο του κ. Βενιζέλου, τον οποίο βρήκε μετά από τρίωρη αναμονή υπό τους ήχους κλασικής μουσικής. Ο «Μπένι» όπως των φωνάζουν χαϊδευτικά οι παιδικοί του φίλοι αρνήθηκε τα πάντα περί αρχηγικού ρόλου στη σελίδα και τόνισε πως απλά έχει κάνει ένα «like» και τίποτα παραπάνω.
Σχετικές Ειδήσεις.