Έκτακτο! Καθυστερούν τα αποτελέσματα λόγο στάσης εργασίας!

\\
Στάση εργασίας ανακοίνωσαν από τις 7.00 μμ μέχρι και τις 11.30 μμ τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, καθώς καταγγέλλουν τη παύση του σήματος wi-fi στα εκλογικά τμήματα. Οι πρώτες αντιδράσεις σημειώθηκαν γύρω στη 1 το μεσημέρι όταν πλέον είχε γίνει πανελλαδικός αντιληπτό ότι το σήμα δεν εκπέμπει πουθενά. Μεγάλο πλήγμα για τον ιδρυτή του free wi-fi spot Αντώνη Σαμαρά καθώς οι ειδικοί εκτιμούν ότι αυτή η βλάβη του έκοψε τουλάχιστον ένα 3-4% εφόσον πολλοί αναποφάσιστοι ενώ πήγαιναν να ψηφίσουν αντίκριζαν τρομερές εικόνες αγανάκτησης από τους αντιπροσώπους.

«Δεν σηκώθηκαν ούτε ψηφοδέλτια να μου δώσουν», καταγγέλλει ο Κυριάκος που είναι συνταξιούχος του ΙΚΑ.
Ρελάνς του Αλέξη Τσίπρα που με αστραπιαία συμφωνία με τη Cosmote ανακοίνωσε την αποστολή megabyte σε ψηφοφόρους που θα κάνουν άμεσα αίτηση με αποστολή sms, ενώ παρακινεί τη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ να βοηθήσει άτομα τρίτης ηλικίας που δεν είναι εξοικειωμένα με τη διαδικασία.

Τουλάχιστον πέντε ώρες αργότερα θα ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα μετά από αυτή τη παρεμβολή και όπως είναι λογικό επικρατεί σύγχυση καθώς μπορεί το τοπίο να έχει ξεδιαλύνει αλλά υπάρχει μεγάλη αγωνία στα κόμματα της ουράς για το αν θα καταφέρουν τελικά να συγκεντρώσουν το πολυπόθητο 3%.

Έξαλλοι οι αρχηγοί κομμάτων αφενός μεν δικαιολογούν τους διαμαρτυρόμενους, αφετέρου γνωρίζουν πως αυτή η κατάληξη δείχνει ακριβώς την κατάσταση σύγχυσης που επικρατεί στη χώρα..
Σχετικές Ειδήσεις.