Σε πλατεία Αλέξης Τσίπρας μετονομάζεται η Κλαυθμώνος

\\
Χθές (15/01/15), με σχετική απόφαση των παρευρισκόμεων στην μέχρι πρότινως πλατεία "Κλαυθμώνος", μετά από ζωντανή ψηφοφορία υπερνίκησε η δημοκρατία και το brandname "Αλέξης Τσίπρας". Με ομόφωνη απόφαση το κόμμα ανακοίνωσε ότι η πρώτη του κίνηση με το που σχηματίσει κυβέρνηση θα είναι η μετονομασία της πλατείας "Κλαυθμώνος" σε πλατεία "Αλέξης Τσίπρας", Εν' όψη της διαφαινόμενης νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές αποφασίστηκε αυτή η συμβολική κίνηση από τα στελέχη του σκληρού πυρήνα, ώστε να δοθεί σημάδι υπεροχής και να ακολουθήσουν όλο και περισσότεροι Έλληνες, με απώτερο στόχο να κατακτηθεί η πολυπόθητη αυτοδυναμία.

Ο «Τ», ο οποίος βρέθηκε στη σχετική εκδήλωση που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στην πλατεία "Αλέξης Τσίπρας", δηλώνει έκπληκτος από την προσέλευση και παραθέτει μερικές δηλώσεις παρευρισκόμενων, λίγο πριν την μεγάλη ψηφοφορία.

Ασημάκης Π. (21 χρονών)
«Το είχα διαβάσει στα forum και τόσο καιρό απλά ήλπιζα. Οι εποχές αλλάζουν εμείς οι νέοι ερχόμαστε στα πράγματα και θα ήθελα τα παιδιά μου να παίζουν στο μέλλον, σε πλατείες με καλύτερα ονόματα»

Βιολέτα Τ. (24 χρονών)
«Είδα τη διαφήμιση του Σαμαρά στην πλατεία κι έτσι και τότε θύμωσα και αποφάσισα να ψηφίσω ΝΑΙ στο νέο όνομα. Έτσι μόνο και μόνο για σπάσιμο σε αυτούς, να δω μεθαύριο ποιος θα πίνει το καφέ του στη πλατεία "Αλέξης Τσίπρας" που ούτε παγκάκι δε θα μείνει στην Ελλάδα με τ' όνομα τους»

Παντελής Παντελίδης (33 χρονών)
«Εγώ με τη Ν.Δ. κατεβαίνω δε ξέρω αν ξέρετε και ήρθα να ψηφίσω ΟΧΙ παρασέρνοντας κι άλλους. Με αυτό τ' όνομα «δε ταιριάζετε τους λέω» », ενώ μονολεκτικά απάντησε σε σχόλιο που του ζητήθηκε για τον Α.Τσίπρα «κακό σκυλί, ψόφο δεν έχει»

Νεκτάριος Σ. (56 ετών)
«Είχα έρθει και στη συγκέντρωση του Αρτέμη Σώρρα προχθές αλλά δεν είχε τόσο κόσμο. Είμαι αναποφάσιστος», ενώ για το νέο όνομα της πλατείας δήλωσε «Ίδια θα μείνει, τα ονόματα μικρή σημασία έχουν στη ζωή. Εμένα που με βλέπετε είχα χτυπήσει τατουάζ με τ'όνομα της πρώην μου και η άποψη μου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα»

Οι κάλπες στο κεντρικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ έκλεισαν στις έξι το απόγευμα και η καταμέτρηση ξεκίνησε με την πλατεία πλέον να έχει σωπάσει καρτερώντας το νέο της όνομα. Έπειτα από τρεις ώρες και εικοσιένα λεπτά καταμέτρησης το τελικό αποτέλεσμα ανακοινώθηκε σε γιγαντοοθόνες, μετά το πέρας της ταινίας "American History X", και είχε ως εξής:

NAI: 5471    OXI: 3962

Ακολουθεί το νέο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, για την επερχόμενη πλατεία "Αλέξης Τσίπρας".

   

Σχετικές Ειδήσεις.