Θα αφοσιωθεί στο Candy Crush ο Αργύρης Ντινόπουλος

\\
Ο υποψήφιος στη Β΄Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία δεν κατάφερε να εκλεγεί και κάνει την έκπληξη αποφασίζοντας να αποσυρθεί εκτός από τη πολιτική σκηνή και από τη δημοσιογραφία. Μεγάλα σκορ επιδυκνύει στο Cundy Crash Saga, παιχνίδι που συσχετίζεται με γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αποφασίζοντας να αφοσιωθεί αποκλειστικά σε αυτό για το διάστημα που ο Αλέξης Τσίπρας θα διατελέσει πρωθυπουργός της χώρας.
Ο «Τ» είχε τηλεφωνική επικοινωνία με το γραφείο του πρώην γαλάζιου βουλευτή που επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ.

«Έπαιζε καιρό ο Αργύρης Candy Crush,πριν καν γίνει ευρέως γνωστό και στους βουλευτές της αντιπολίτευσης. Αυτός είναι ο λόγος που είναι ο νούμερο ένα πολιτευόμενος παίχτης και απέχει αρκετά από τους πολιτικούς του αντιπάλους και μη. Θα πάψει πλέον αυτό να είναι ένα χόμπι,θέλοντας ο κύριος Ντινόπουλος να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές,δηλώνει πως από σήμερα θα είναι η μόνιμη του ενασχόληση.Τα σχετικά ρεκόρ που έχει καταφέρει άλλωστε είναι αρκετά για να έχει κέρδη που θα τον βοηθήσουν να συνεχίσει μια άνετη καθημερινότητα.»

Στην πλευρά της κυβέρνησης θεωρούν ότι ο κ. Ντινόπουλος προέβη σε αυτή την κίνηση ώστε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να κάνει θεαματική έξοδο από την πολιτική σκηνή. Επίσης του ασκήθηκε σκληρή κρητική για τη νέα επαγγελματική του επιλογή, καθώς τα κέρδη του θα έχουν σχεδόν μηδαμινή φορολογία.΄«Τα εδέσματα είναι εικονικά,δε μπορούν να φορολογηθούν» δήλωσε ο κ.Βαρουφάκης σε σχετική ερώτηση για το συμβάν στη χθεσινοβραδινή εκπομπή του Μενέλαου Φουρθιώτη .
Σχετικές Ειδήσεις.