Λάκης Λαζόπουλος ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας

\\
Τον γνωστό σατιρικό ηθοποιό, Λάκη Λαζόπουλο, ανακοίνωση προ ολίγου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης ως τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρεία της Δημοκρατίας, τονίζοντας τα εξής:

«Ο κ. Λαζόπουλος αποτελεί σύμβολο αντίστασης και επανάστασης για τον ελληνικό λαό. Είναι μια προσωπικότητα, η οποία συνδυάζει την σοβαρότητα με το χιούμορ, έχοντας πάντα ως πολεμοφόδια την κουλτούρα και τον πολιτισμό. Ως εκ τούτο μία κυβέρνηση της αριστεράς δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά, παρά να τον προτείνει ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας.»

Η είδηση της υποψηφιότητας του Λάκη έπεσε σαν βόμβα μεγατόνων στους πολιτικούς κύκλους της χώρας. Ενώ όλοι περίμεναν με ανυπομονησία τον πιο κομψό πολιτικό της Ελλάδας, Δημήτρη Αβραμόπουλο να αναλάβει τα καθήκοντα του ΠτΔ, ο Λάκης του τα έκλεψε μέσα σε λίγα λεπτά.

«Ο Λάκης συνέβαλε καθοριστικά στην μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Ο αγώνας που έκανε μέσω της σατιρικής εκπομπής του, έδωσε άλλον αέρα στην προεκλογική μας εκστρατεία. Επομένως, η απόφαση για την υποψηφιότητά του ήταν ομόφωνη. Λάκης φορ Πρέσιντεντ», δήλωσε στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα αποκλειστικά στον «Τ».
Σχετικές Ειδήσεις.